Födelsedagar

2 03 2009

Nu har Adrian fyllt 3 år och Wilmer 1 år. Detta hände i fredags (27 februari), ja, de är födda på exakt samma datum. Jag och Martin är bra på att planera (eller tvärtom kanske). I torsdags sa Adrian att han inte ville att Wilmer skulle fylla år. Lite svårt att göra något åt det. Jag tror ändå att de kommer att kunna glädjas åt att fylla år samma datum, åtminstone när de blir lite äldre.

Martin och jag uppvaktade killarna med paket på födelsedagsmorgonen. Den största succén var Byggare Bob tidningen som moster Lina hade köpt till Adrian, han är ju ett Bob fan av stora mått. Efter frukost följde hela familjen med Adrian till dagis. Han hade med sig ”röd och grön glass” som han bjöd kompisarna på vid mellis. Till middag på kvällen blev det ”tjock korv” och ”pudding”, med grön glass till efterrätt.

I lördags var det kalas för Adrians kompisar från dagis. Det var 11 stycken med Adrian så det var uppåt värre. Adrian fick en Byggare Bob verkstad som han blev mycket lycklig över, men han blev dock lite ledsen när Martin sa att de fick bygga ihop den efter kalaset. Så därför har vi film på när alla sjunger ”Ja må han leva” för Adrian medan han gråter i Martins famn. Efter en stund var det som tur var bra igen. Vi hade flyttat upp lite möbler från vardagsrummet upp på vinden och sedan dukat långbord. Jag hade beställt Byggare Bob muggar och tallrikar åt alla barnen. Efter fikat så fällde vi ihop borden och ställde ihop stolarna så fanns det stor yta att leka på. Fiskdamm hade vi givetvis. Och även där var det Bob tema; de fick ett litet labyrintspel med Byggare Bob och ett Byggare Bob kinder ägg. Jag hade även lagt i lite bananchips, ett litet paket russin och en festtuta.

Efter kalaset så kom farmor och farfar. Det blev överbliven varmkorv till middag; hela familjen var rätt så trötta. Igår firade vi med farmor och farfar, så det var fram med Byggare Bob sakerna igen. Idag har Adrians dagis varit stängt pga planering, så han har varit på bussmuséet (aka Spårvägsmuséet) med farmor och farfar. Wilmer och jag stannade hemma. Kul för Adrian att få ha farmor och farfar helt för sig själva och inte behöva tävla med lillebror om uppmärksamheten.

Det har varit ett väldans födelsedagsfirande och nästa helg blir det ännu mer när mormor och morfar kommer och hälsar på. Då ska Adrian få den där saken som vi har gömt i vindsförrådet.

Annons

Åtgärder

Information

2 responses

9 03 2009
Bobban

Byggare bob är bäst!!!!

11 03 2009
Farfar o farmor

Det var en fantastisk söndag med sol o pulkaåk och härligt födelsedagsfirande på eftermidda´n. Födelsedagskillarna strålade ikapp med solen vid det fint dukade kalasbordet! Paketen kunde gärna ha varit fler, tyckte nog storebror…
Vi hade sen en fin dag på tu man hand då Adrian guidade oss med stort engagemang o intresse genom Spårvägsmuséet. Trött blir man och en tupplur på bussen var skönt och sen att få lite mat på restaurang, innan det var dags att återvända hem, alla nöjda o glada.
Härligt att umgås tycker farfar o farmor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: