Syskon på väg

7 12 2009

Vi är nu inne i vecka 18 med Syskon. Förra veckan gjorde vi ultraljud och allt såg bra ut, nedkomst beräknad till 13 maj. Härlig tid att få barn tror jag. I synnerhet nu när vi har hus. Mitt disputerande flyter på som planerat, förutom en liten paus under förra veckan pga halsfluss, men nu är jag tillbaka igen. Vi planerar att vara lediga 3 veckor över jul och då vara nere i Kumla. Det ska bli väldigt skönt att få bo där lite längre tid. Disputation sker måndag 15 februari och sedan planerar vi att flytta ned permanent i mitten av mars. Barnen går på dagis här i Skarpnäck tom februari 2010 och sedan kommer vi att vara föräldralediga i ca 3 månader med dem, dvs de kommer att börja dagis först när Syskon har kommit.

Nu är det en hel del förberedelser inför jul. Vi har bakat pepparkakor tillsammans med mormor och morfar. Adrian är riktigt ihärdig, tror att han bakade i ungefär 2 timmar. Även Wilmer var riktigt duktigt, men han tröttnar lite fortare än storebror. Vi gjorde några stora pepparkakshjärtan som vi hängde i fönstren (2 här i Skarpnäck och 2 i Kumla). De fick dekorera dem med kristyr i olika färger. Det blev verkliga konstverk och både Adrian och Wilmer tyckte att det var kul.

I helgen var vi nere i Kumla. Stora salen är nästan färdig nu. Det blev jättebra med de tapeter och färg som vi valt. Farmor och farfar har sparat oss många timmars arbete där. Känns otroligt skönt att ett rum är nästan klart när vi flyttar ned, dessutom det största! Sedan återstår endast de resterande 300 kvm… Nåja, i helgen började vi i alla fall att riva delar av väggen mellan stora och lilla salen, det är rejäla plankor i väggen, liggande från ena hållet och stående från den andra så det är lite att ta sig igenom. Ett litet borrhåll i baksidan av soffan blev det också eftersom maken inte behagade flytta på den innan han började borra från andra sidan.

Annons

Åtgärder

Information

Ett svar

21 06 2010
Farmor

Vart tog syskon vägen??? Nu vill vi snart se det lilla underverket här!!!
Kram farmor o farfar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: