Snart flyger vi till soliga Spanien!

20 05 2009

Nu är det mindre än en vecka kvar tills vi flyger ned till syrran och Thomas i Barcelona! Det ska bli så skönt! Startskott för sommaren också känns det som. Adrian får vara ledig från dagis dagarna före så att han inte drar på sig någon härlig magsjuka (vi har precis haft en släng hela familjen, en efter en). Igår pratade Adrian med farmor i telefon en rätt lång stund. Han berättade om att vi skulle flyga flygplan till Barcelona och att han längtade efter att komma ned till Lina och Thomas. Igår satt Adrian och skrev L som i Lina.

Det ska bli intressant att se hur Adrian hanterar att Thomas inte förstår svenska. Wilmer kommer ju inte att bry sig. Just nu springer Wilmer omkring och hojtar pappa hela tiden, blir riktigt tjatigt tycker jag 🙂 Ibland säger han mamma, men det är inte ofta. Funderar också på om han säger pappa om en massa andra saker eller om det är Martin han menar hela tiden. En effekt av att Wilmer säger pappa så mycket är att Adrian har börjat säga pappa oftare och Martin mer sällan (även om det fortfarande mest är Martin).

Farmor och farfar kommer och hälsar på över helgen, men Adrian tyckte att de skulle komma genast. Han ska ta med farfar och farmor till Junibacken och visa dem Pippis hus. Det är han riktigt taggad inför! Martin och jag tänkte passa på att utnyttja biocheckar som snart går ut. De gällde i drygt ett år när vi fick dem, så ni förstår ju hur ofta vi går på bio nu när vi är två barns föräldrar. Vet inte riktigt vad vi ska se, måste kolla vad som går.

Annons

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: