Profylax

13 02 2008

Idag har vi varit på repetitionskurs på Annas profylax. Det var grundaren Anna Wilsby själv som höll i kursen. Tre mycket bra timmar och nu känner vi oss ännu mer laddade inför förlossningen!! Man märkte trots allt att det var mycket som man kom ihåg, men det var bra att få öva och bli peppad. Det var också väldigt intressant att höra de andra föräldrarnas berättelser om deras tidigare förlossningar. Ingen upplevelse var den andra lik och man märker verkligen att det sällan blir som man har tänkt sig.

Vi unnade oss en heldag, jag och Martin. Innan profylaxen var vi på Vetekatten och åt frukostbuffé. Efter kursen gick vi till Hötorgshallen och åt på Kajsas fiskrestaurang. Jättegoda lax- och räkburgare. Måste testa att göra sådana hemma. Sedan gjorde vi ett stopp på Söder för några ärenden och semla på Gunnarsons konditori. Gott hela dagen alltså!

Känner mig lite trött ikväll, vi har gått en del idag, och jag klarar inte av det så bra längre. Fogarna protesterar. Nu för tiden är jag tvungen att åka buss mellan t-banan och jobbet. Som tur är så sitter jag ju på en kontorsstol hela dagarna så det är ännu inte något större problem att jobba. Däremot får vi väl se om jag kan jobba drygt 3 veckor till som jag har tänkt.

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: