Rutschkana på Andys lekland i Sickla

13 01 2008

Vi var på Andys lekland i Sickla i förra veckan och åkte rutschkana. Adrian bara älskade det! Kan faktiskt förstå det också. Fick ju som den ansvarskännande far man är åka med han precis varenda gång. Det blev ganska många gånger kan jag avslöja. Han upprepade bara ett fåtal ord på hela tiden och ”Igen! Igen! Igen!” var nog det mest frekventa.

Andys är helt nybyggt och enormt fräscht. Kommer gärna tillbaka men kommer nog inte att äta mat där igen. Det tog hela 40 minuter i kö plus 20 minuter innan maten var klar. Tur att det fanns saker att göra under tiden. Annars hade Adrian dött av hunger. Waynes Coffe verkar inte ha fått igång rutinerna eller så är de inte dimensionerade för att hantera anstormningen av 200 hungriga barnfamiljer som har förbjudits att äta medhavd mat. Nästa gång är vi mätta när vi kommer och går till en närliggande restaurang innan vi blivit allt för hungriga. Tur att man inte är för gammal för att lära av sina erfarenheter.


Åtgärder

Information

Ett svar

27 01 2008
Josefin

Nog förstår jag att Adrian inte fick åka själv, det såg ju ur-kul ut! Jag skulle absolut också vara en ansvarsfull förälder i ett sådant läge och verkligen ställa upp för mina barn :-). Hoppas att allt är bra med er och magen. Själv har jag hemlängtan: Vad är en snöig pulkabacke i Skellefteå? Kanske alldelens urtrist å å å tråkig och kanske alldelens UNDERBAR!
Kram //Josefin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: