Foton & fix

3 09 2007

I helgen har vi varit och shoppat lite på bla IKEA och sedan pysslat lite här hemma, så nu ser det lite annorlunda ut i Adrians rum. Han har fått ett bord och två stolar. Det blev jättebra. Adrian hade tebjudning med sin servis för mig och Martin igår. Vi har även fixat fyra stycken Miffy tavlor som vi har satt upp ovanför hans säng. Vi fotade sidor ur Miffy böcker som han har och beställde sedan lite större kopior. Det blev över förväntan bra faktiskt. Vi har även beställt en sänggavel till Adrians säng och köpt en sänglampa.

Vi har fixat lite på väggarna i vårt sovrum också. Vi köpte flera stycken ramar i olika storlekar som vi har satt upp lite huller om buller ovanför huvudändan på sängen. Det kommer att bli härligt med så mycket foton på ett och samma ställe. Jag gillar att vi koncentrerar det till sovrummet. Nu är det bara att ta fram bra bilder och fylla dem med, men det borde inte vara några problem.

Jag har fixat ett A4 papper med foton som Adrian har på dagis också. Varje barn har en sida som är uppsatt på väggen där man har foton på sin familj, släkt och vänner. Man får ju dock inte plats med så många foton när det endast är en A4, så vi fick begränsa oss lite. Där finns givetvis ett familjefoto (där även Patrick är med), och ett foto med Adrian och mormor och ett med Adrian och morfar. Vidare finns det ett med Adrian, farfar och farmor och sist men inte minst ett med hela familjen Holmgren, inklusive lille Elis. Vi ska även skriva en saga om Adrians liv innan han började dagis. Den kommer han att ha i sin portfolio. Hans portfolio kommer att följa honom genom hela dagis och vidare upp i Tornado skolan (beroende på hur länge vi bor kvar i Skarpnäck vill säga).

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: