Dada (aka bada)

1 03 2007

Ikväll när jag och Adrian var inne på hans rum och lekte, eller hmm, Adrian läste böcker och mamma lekte med hans leksaksborg… nåja, då läste han en pekbok som handlar om att bada. Dada satt han och sa med en betoning som verkligen lät som bada. Jag frågade honom om han ville bada och då tittade han på mig och började sedan krypa ut i hallen mot badrummet. Han satte sig på golvet i hallen och jag frågade då igen om han ville bada och då kröp han in badrummet och drog fram badbaljan! Givetvis skulle killen bada!

Vi tappade upp ett bad tillsammans och sedan var det ett plaskande utan dess like. Pekboken som han har handlar just om att plaska i badet, så det är kanske därifrån det kommer, för de senaste gångerna han har badat så plaskar han verkligen. Det är inget litet småskvättande utan han tar i så det stänker ner halva badrummet. Vi har flyttat baljan längst in i duschhörnet för att minimera spridningen. Tur att bostadsrättsföreningen gjorde fuktbesiktning av badrummet innan Adrian började plaska så här.

Annonser

Åtgärder

Information

One response

3 07 2007
lena o dicken

HEJ, ALLIHOPA. Hur hár ni det? Hoppas allt är bra med er. Det är så kul att läsa om Adrians alla framsteg och att han håller mor o far sysselsatta.Hörde att ni haft lite semester, skönt emellanåt. Här jobbar vi och står i,ja i alla fall jag. Dicken har semester och tjejerna är lediga. skulle vara kul om ni hade vägarna förbi någon gång.

Kramisar moster Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: