Adrian 1 år

1 03 2007

Ja, nu har man en son som är 1 år (och 2 dagar). Känns konstigt att det bara är ett år sedan han kom till världen. Det har verkligen svischat förbi. Jag har kännt lite stramningar i ärret under de senaste dagarna. Det kanske kommer att vara fantomsmärtor vid den här tiden varje år, bara så att man får en påminnelse om hur det kändes, men ack det hjälper nog inte, kroppen minns, men hjärnan är bra på att försköna verkligheten ibland.

Adrian hade kalas i söndags, både släkt och kompisar med föräldrar var här. Det var rätt fullt i lägenheten, men det funkade. Vi bjöd på fika med fruktsallad och glass. Barnen med full fart inne på Adrians rum och han fick såååå bra och fina presenter. Lillkillen var helt i extas hela dagen och gjorde verkligen inget annat än att skratta och klappa händerna. Det tog ett tag för honom att somna på kvällen, han var lite uppe i varv.

I tisdags var det ju Adrians födelsedag och då stannade jag hemma lite längre på morgonen så firade jag och pappa Martin Adrian med uppvaktning på morgonen. Han fick presenter från oss, store pekordboken och en brandbil som både låter och kör runt. Adrian började gråta när vi körde igång brandbilen första gången, men efter att ha kört den med pappa några gånger så gick det bättre, och nu har han börjat trycka igång den själv.

Annonser

Åtgärder

Information

One response

7 03 2007
Farmor o Farfar

Det var så kul att vara med på Adrians 1 årskalas!! Han var verkligen på festhumör och vilken lycka att se hur han uttryckte sin glädje med att skratta och klappa händer när han fick se vad som fanns i paketen. Ett år går fort, kan tyckas men mycket har hänt under tiden. Njut av dagen. Kram farmor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: