Nu går han snart

9 01 2007

Adrian är riktigt stabil nu och står jättebra. Han kan även gå om man håller honom i en hand. Gåvagnen funkar jättebra och den röjer han runt med, den är inte så lätt att styra dock. Vi funderar på att införskaffa en sån där bil som han kan sitta på och skjuta sig fram med fötterna. En av Adrians kompisar hade ju fått en Audi i julklapp, får se vad vi hittar.

Det verkar som att Adrian är inne i ett utvecklingssprång just nu. Han är lite kinkigare och klängigare än vanligt och sover lite sämre. Han har även börjat göra en del nya saker, som att erbjuda att man får smaka av hans leverpastejmacka. Martin vet inte riktigt hur han ska göra om Adrian sträcker fram en kladdig hand med leverpastejsmörgås, min man har ju verkligen leverpastejfobi, så vi får väl se om han smakar eller inte. Idag har Martin och Adrian rullat boll till varandra och lagt klossar i en låda.

När vi åkte hem från mormor och morfar efter julen så tog vi med min gamla leksaksspis som min morbror har gjort ner. Vi har ställt den i köket så länge. Adrian verkar tycka att den är kul och framför allt alla saker som finns i den.

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: