Komma i fas

1 01 2007

Håller på att försöka komma i fatt lite på bildfronten, ligger hjälplöst efter och har lite dåligt samvete för det. Det tar lite tid att gallra och fixa när man har bunkrat upp bilder under nästan två månader. Nu har jag i alla fall plockat ut lite bilder och fyllt på Adrians album för månad 8 – 10. Det är fortfarande lite tunnt i 8 månaders albumet, så det kommer nog några till bilder där innan jag är nöjd.
Det är lite tråkigt att man ska behöva få dåligt samvete för något som man egentligen tycker är väldigt roligt att göra. Anledningen till att jag låtit det gå så här långt är nog egentligen att jag är lite för noggrann. Det tar emot att lägga upp bilder som jag inte känner mig nöjd med och som jag inte har fixat färdigt.

Problemet är att skärmen på den bärbara datorn har för dålig färgåtergivning för att man ska kunna fixa till bilderna och veta att de ser bra ut  även på andra skärmar. Man längtar helt enkelt hem till sin kalibrerade skärm hemma på skrivbordet. Det kan låta pedantiskt och nördigt, men så är det. Resultatet är i slutändan ett samvete som lider.

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: