Surfing

1 12 2006

Efter två dagar med riktig surfingbräda och några nästan lyckade försök att komma upp i stående position har vi nu bytt brädan mot en bodyboard och två korta fenor, ett byte som jag inte ångrar. Det är otroligt roligt att surfa på vågorna och för en gång skull ha lite kontroll. Man kan ligga och vänta på vågor tillsammans med proffsen och hoppa på även de största vågorna. Det är en ordentlig adrenalinkick att paddla igång med en tvåmetersvägg farandes i hasorna, det blir en ganska brant backe att kasta sig utför.

På kvällarna har vi promenerat över kullerstens backarna in till stan och dinerat på lite olika restauranger. Första kvällen hamnade vi antagligen på stans dyraste pizzeria som hade goda pizzor och helt otroliga drinkar. De har fått flera besök trotts en strulig beställning första kvällen då Anna och jag fick varsin tvåmanspizza.

Vi har bestämt oss för att stanna till på söndag för att suga på karamellen så länge som möjligt. Biljetterna är inköpta och avresan blir 05.20 härifrån Itacaré. Lite i tidigaste laget men vad gör man när det bara går en buss om dagen. Kan vara ganska skönt att komma en bit på vägen innan det blir alltför varmt. Största nackdelen är dock att vi missar frukosten som vi snabbt vant oss vid. Den går verkligen inte av för hackor, eller vad sägs om färskpressad juice och ett stort lass frukt (olika smaker och frukter varje morgon), pannkakor med diverse olika fyllningar, varm choklad och nybakt bröd med tillbehör. Kanon helt enkelt.

Adrian fortsätter att charma alla han möter och är en riktig folk magnet med sitt leende. Han är även en liten exemplarisk kille att ha med sig ut på middag på kvällarna. Han somnar gott i vagnen och sover som en stock, oftast ända till morgonen. Inte så konstigt kanske med tanke på alla nya intryck som han blir matad med under dagen, man känner sig själv helt slut och däckar ofta vid 22 tiden på kvällarna. Vi ska försöka hålla igång lite längre ikväll och testa vad en fredagskväll i Itacaré har att erbjuda.

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: