Lägenhetsbyte

26 11 2006

Idag har vi varit i paradiset 15 dagar. Det känns som en evighet sedan vi åkte hemifrån Skarpnäck vilket borde betyda att vi har en hel evighet kvar här innan vi måste återvända till vardagen hemma i Sverige.

Nu när halva tiden gått var det dessutom dags att byta lägenhet med Macce och Lotta som vi bestämde från början. Det känndes lite jobbigt innan vi började, men när vi väl kommit igång gick allt smidigt och snabbt och nu är det kul med lite omväxling. Blir intressant att se hur barnen reagerar när helt plötsligt borta blir hemma och tvärt om.

Ikväll packar vi och imorgon bitti sätter vi oss i en taxi till bussterminalen på ön. Vi har köpt bussbiljetter som kommer ta oss till Ilheus där vi blir hämtade av någon som tar oss till grannstaden och vårt mål på resan, Itacare 70 kilometer bort. Vi har bokat rum på en Pousada (hotell liknande bed and breakfast variant) och verkar den bra sover vi där tills fredag eller lördag. Itacare är ett välkänt ställe i surfing kretsar och ska ha områdets bästa vågsurfing. Många av Pousadorna lånar ut surfingbrädor och det ska bli intressant att testa hur svårt det egentligen är. Vem vet man kanske kommer hem som en flummig surfing virtuos, eller kanske snarare blåslagen. Hoppas bara bussfärden går bra, det gick inte att få tag på någon buss med AC så det kan bli intressant. Kustvägen ska vara vacker och väl värd pengarna som resan kostar, cirka en hundring per person för en 5 timmars busstur.

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: