Utelunch

24 11 2006

Ligger och skriver brevid en tupplurande Adrian. Det är ganska varmt idag och vi tar det mest lugnt. Jag och Macce ska försöka klippa håret på en lokal inrättning idag och Lotta och Anna ska göra en shoppingutflykt i eftermiddag.

Igår var vi och åt lunch på en restaurang här i Tairú. En otroligt god buffé som vi kommer utnyttja fler gånger. Man betalade efter hur mycket maten vägde och vi åt alla fyra för 120 kronor inklusive sex dricka och två starköl. Inte så illa.

Medan vi satt där på uteserveringen kom det tre motorcyklister och körde förbi i ganska bra fart. Sådär fort att man noterade att det där går undan för att vara mitt inne i byn. Alla tre hade hjälm och shorts. Ungefär 50 meter bortanför oss bomsar killen som ligger tvåa hårt, antagligen för att väja för något. Killen som igger sist noterar inte detta utan bränner rakt in i killen som nästan stannat. Motorcyklar och killar som far genom luften. En hjälm åker av. Folk kommer springande. Killarna rör på sig och ser ut att ha klarat sig. En polis hämtas och allt är över och bortstädat på 20 minuter.

Det känndes olustigt och lite otäckt att det hände och att det hände just där. Precis på det där stället brukar vi gå över vägen när vi går längs huvudgatan i byn. Bäst att se sig för i framtiden.

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: