Båtutflykt

24 11 2006

Har missat att skriva nu på ett par dagar. Lotta har hunnit fylla år och vi gratulerade med sång och barnpassning på kvällen medan Macce tog ut Lotta på mys och resturang. Det var inga problem, Milla vaknade till två gånger och letade efter nappen och märkte nog inte att det var någon annan som kom till undsättning.

Igår var vi ut på båtutflykt till en ganska nybildad sandö som ligger mellan vår ö Itaparica och fastlandet. Vi hade tur med vädret och fick lite moln på vägen. Båten var helt öppen och det fanns ingen vegetation som skuggade saker större än en krabba på ön så vi var tacksamma. Vi badade lite och promenerade runt på ön medan Adrian sov i bärselen.

Milla och Adrian har börjat lära känna varandra lite bättre nu och leker en del tillsammans. Det är kul att se hur Milla som sedan länge går kommer ner och kryper tillsammans med Adrian. Hon tycker dock det är lite obekvämt och osmidigt så det blir inte så långa stunder, men de ser ut att ha väldigt roligt mellan varven. Favoritsysselsättningen är att leka med kastrullerna och sortera tepåsarna i köket. Milla har hittat sin favotitplats ovanpå våran resväska innanför dörren, där sitter hon en bra stund varje dag och pysslar.

Mot slutet av vistelsen på sandön satt barnen under parasollet och knaprade lite sandiga kex medan vi andra packade ihop sakerna. De såg så otroligt roliga ut där de satt med likadana kläder, som ett blåbär och ett hallon. De bytte kex ett par gånger, Milla petade Adrian i näsan, Adrian drog lite i Millas näsa, Adrians glasögon åkte ned runt halsen, Milla försökte hjälpa till och dra upp dem igen och sådär fortsatte det. En helt vanlig dag på stranden. Kul att de verkar komma överens.

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: