Lissabon

11 11 2006

Nu är första etappen av vår resa till Brasilien avklarad, vi har anlänt till Lissabon. Just nu ligger Adrian och sover i vårt hotellrum i en resesäng från hotellet med mycket knölig madrass, men han sover ändå. Jag sitter på sängen i halvmörket och äter en god kycklingmacka. Martin är nere i hotellbaren tillsammans med Marcus och tar sig en macka och något att dricka.

Resan ned har gått bra. Vi var på Arlanda i god tid och åt lunch där innan vi checkade in och gick genom säkerhetskontrollen. Det var inga problem med all barnmat vi hade i handbagaget (EU har ju infört nya regler som är väldigt strikta angående hur mycket "vätskor" man får ha med sig). Själva flygresan gick bra. Adrian var pigg och glad. Han blev lite kinkig mot slutet, men då fick han välling och sedan däckade han.

Väl framme i Lissabon blev det tyvärr lite struligt. Klockan var då halv 8 svensk tid så barnen borde egentligen redan ha sovit och de var trötta. Vi hade fått information om att någon från hotellet skulle möta oss i ankomsthallen och ta oss till hotellet. Det visade sig att så inte var fallet. Istället fick vi köa i en dryg timme vid TAPs disk på flygplatsen. När vi väl kom fram så ringde de ett kort samtal till hotellet och bad de komma och hämta oss. När vi köade så försökte vi att framföra att vårt problem skulle gå snabbt att lösa och att vi hade småbarn som behövde sova, men de tog de ingen notis om utan vi fick köa med alla andra som hade ärenden som tog lång tid att lösa. När personen från hotellet väl dök upp så visade det sig att det var samma kille som varit där ca 40 min tidigare och hämtat två personer. Väldigt dålig samordning, vi hade fått plats utan problem i minibussen tillsammans med dem.

Nåja, incheckningen vid hotellet gick snabbt. När vi kom upp till hotellrummen så fanns det givetvis ingen barnsäng, så Lotta gick ner till receptionen igen och fixade det. Medan Martin nattade en lite uppvarvad Adrian (klockan var då 22 svensk tid) så tvättade jag en del kläder, haklappar etc på toaletten. Adrian är ju en liten kräkbebis och även om vi har ombyte till imorgon så var det en del saker som behövde fräschas upp. Hoppas att det torkar till imorgon, får väl roa mig med hårtorken annars. Hotellet är väldigt nytt och fräscht och jag hoppas att frukostbuffén är härlig.

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: