“Mamma vakna!”

19 10 2006

Just nu är vi lite förkylda alla tre i familjen och igår morse kände jag att jag gärna behövde sova lite till på morgonen. Adrian låg intill mig, men han ville inte riktigt sova så jag la honom i spjälsängen med några mjuka, tysta leksaker med förhoppningen att han kanske kunde roa sig själv ett tag. Det kunde han tydligen för jag somnade i alla fall. Jag vaknade dock efter en halvtimme av att Adrian jollrade som attan. När jag tittade mot spjälsängen så stod han upp och höll sig i spjälorna och snackade på. När jag frågade vad han höll på med så fick jag bara världens leende tillbaka. Det verkade som att han tyckte att det var dags att mamma vaknade, så det var bara att pallra sig upp, men då kändes det rätt okej att göra det

Annonser

Åtgärder

Information

One response

20 10 2006
Mormor Gunnel

Hej på er!
Jättekul o få läsa om att Adrian stod upp i spälsängen. Vilka framsteg han gör. Jag tänker ofta på när vi åkte t-bana när vi var nere sist. Hur han tittade på dom andra resenärerna, log och charmade dom.
Vi längtar efter att få träffa er igen. Väntar också på att få se några nya bilder. När jag tittar på bilderna där han står på alla fyra så tänker jag på hur rolig han va när han lyfte upp ena benet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: