Barnvagnspromenad i Gamla stan

19 08 2006

På eftermiddagen idag åkte vi in till Gamla stan och promenerade runt på lugna bakgator, vi höll oss borta från turiststråken. Vi hittade ett litet trevligt torg som vi inte varit på förut, Brända tomten hette det. Vi var inne på Kalikå och köpte en liten skallra till Adrian som han tyckte var jätterolig. Lite senare gick vi över till Söder och tog en macka på cafét i Bruno på Götgatsbacken. Det var flera bebisar där och Adrian tittade förundrat på de andra barnen.

Vi fick tips för vår Gamla stan promenad från boken "Barnvagnspromenader i Stockholm" skriven av Annika Jonsell och Charlotte André. Den har visat sig vara användbar. Förra fredagen gjorde vi en väldigt trevlig tur till Hammarby Sjöstad och Södermalm, också den efter tips från boken. Vi promenerade i Sjöstaden och åt lunch på ett trevligt fik innan vi tog färjan över till Söder. Vi tog en sväng förbi Vita Bergs parken och Sofia kyrka innan vi gick till AHs glassbar vid Nytorget och åt underbart god egentillverkad glass.

Det känns så lyxigt att Martin är ledig på fredagar. Helgerna blir otroligt mycket längre när man har tre dagar. Dessutom går jobbveckorna mycket snabbare. Det skulle vara underbart att alltid jobba endast fyra dagar i veckan.
.

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: