Utvecklingssprång och sömnsvårigheter

6 08 2006

Vi har märkt under några veckor nu att Adrian är inne i ett av sina utvecklingsprång. Det här verkar vara lite jobbigare för honom än de tidigare eftersom det märks mer i hans beteende. Han har även fått lite problem med att somna in. Igår kväll tog det som sagt ett tag innan han somnade (se gårdagens inlägg) och även kvällen innan var det lite kinkigt.

Idag har han haft svårt att somna för en tupplur även om man ser att han är riktigt trött. Nu ligger han till slut och sover tillsammans med Martin i vår säng.Vi var ute en sväng på förmiddagen med vagnen och vid den tiden brukar han sova, men inte den här gången. Ett tag efter lunchen så var han trött och då lade vi honom i spjälsängen, men han ligger och bökar och rullar hit och dit och kommer inte till ro. Till slut så tog Martin en tupplur tillsammans med Adrian och då gick det bra.

Vi har märkt en del nya saker som Adrian gör, bla så gillar han att utforska våra ansikten med händerna och han tycker att det är väldigt intressant när vi äter, särskilt knäckebröd. Han har blivit rätt så bra på att sitta även om han inte klarar det helt utan stöd ännu. Han gillar att ligga på magen och övar intensivt på att ta sig framåt när han ligger där, men han har också kommit på att istället för att hasa fram till leksaken så kan man dra i filten så att den kommer närmare.

Annonser

Åtgärder

Information

One response

6 08 2006
Lotta

Vad roligt att ni anammat boken jag rekommenderade till er!

Det är verkligen häftigt hur väl dessa veckor och språng stämmer överens. Milla var mitt i ett språng när vi kom till Piteå och plötsligt i en vecka ploppade det ut nya kunskaper varje dag. Nu är hon i en fridfull 😉 vilopaus, men vi väntar med spänning på nästa språng för att få se vad hon lär sig då.

Vi åker hemåt imorron på fm och hoppas att allt går bra så att vi kan köra hela vägen. Förhoppningsvis är vi hemma sent måndag kväll. Tack för att ni vattnat blommor och sett till lägenheten åt oss.

Det ska bli så kul att se vad Adrian lärt sig den senaste tiden. Må så gott!

Lotta, de övriga Holmgrens hälsar såklart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: