BVC besök och solskyddsnät

2 08 2006

Vi har precis kommit hem ifrån BVC där Adrian har blivit mätt och vägd och fått sin andra vaccinationsspruta. Adrians viktkurva har planat ut den här månaden. Han hade endast gått upp 410 g under juli (jämfört med 1200 g i juni och 1600 g i maj) och han väger nu 8160 g. Han hade blivit 4 cm längre och mäter nu 67,5 cm. Huvudmåttet var 44 cm. Så det var som vi trodde, han har smalnat en del och växt mer på längden. Det märks på en del tröjor som var lite trånga förut när man skulle stoppa i armarna, men nu passar de faktiskt bättre.

Just nu har Adrian värsta pruttsessionen. Vi är ute på balkongen och han ligger i vagnen och har just vaknat efter en tupplur. Han pruttar med munnen mest hela tiden.

Vi har köpt ett solskydd till vagnen. Det är ett slags nät som tar bort 50% av instrålningen och sedan finns det ett tyg som man kan fälla ned då han sover som tar bort 90%. Det passar till de flesta barnvagnar och vi tänkte att det kan vara bra att ha både i Spanien och Brasilien när vi åker dit. Även här i Sverige ska man inte underskatta solstrålningen så det kommer till användning även här.

Nu vill lillkillen inte ligga i vagnen längre.

Annonser

Åtgärder

Information

2 responses

3 08 2006
Hans Husman

Har du någon mer info. om solskyddet? Var det några problem med det?

4 08 2006
anna

Solslyddet är av märket ”Axel och Ida”. Vi köpte på Babyplanet för 349 kr (singelvagn), men jag tror att det även finns på andra ställen. Vi har inte haft det så länge, men jag tycker att det funkar bra. Det finns kardborrband att spänna fast det med och det sitter på bra. Det följer med en tygpåse som man kan lägga det i när man inte behöver det.

Här kan du se ett foto av solskyddet när det sitter på vår vagn (Teutonia Mistral 2006).
Bild på solskyddet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: