Första hela natten i egen säng

14 07 2006

Inatt sov Adrian till 07.15 i egen säng! Vi var uppe vid några tillfällen efter kl 05 och petade in nappen så att han blev nöjd och sov vidare. Vilka enorma framsteg han har gjort när det gäller sömnen sedan vi kom hit. När vi kom så brukade han sova till 02 innan han ville äta första gången och sedan sov han resten av natten med mig. Nu sover han hela natten och i egen säng. Wow!

Jag har även börjat amma en del utan amningsnapp och det är inga problem alls för honom. Det är snarare jag som måste härda bröstvårtan lite mer. I synnerhet vid morgon amningen i sängen så är det skönt att inte behöva använda amningsnappen eftersom den kan hamna snett sedan jag har somnat in. Jag ska verkligen försöka att använda den mindre och mindre för att till slut förhoppningsvis inte använda den alls.

Adrian greppar i allting som kommer i hans väg nu och försöker sedan stoppa det i munnen. Han har också börjat med glädjetjut och skratt som hörs. Det är jättekul att han har börjat låta mer. Just nu är det dock väldigt nära mellan skratt och gråt. Vi tror att han är inne i ett utvecklingssprång just nu och ibland blir det lite jobbigt för honom.

Vi har en bok om de utvecklingssprång som förekommer under det första året och den har vi haft mycket nytta av för att förstå varför han blir kinkig under vissa perioder. Det känns så mycket lättare när man förstår varför han gråter. För Adrian verkar detta utvecklingssprång vara större än de förra för vi märker tydligare än tidigare att hans humör är påverkat. Vi har dock tur eftersom Adrian vanligtvis är en väldigt glad liten kille så därför blir det inte alltför jobbigt nu när han är lite kinkigare än vanligt. Skönt att man är två som kan ta hand om honom också.

Annonser

Åtgärder

Information

One response

16 07 2006
Holmgrens

Vilken kille, låter mamma och pappa få sova hela natten! Då är väl det svåra nu att själv gå och lägga sig i tid antar vi 😉

Här i Piteå skiner solen och vi njuter av att bli ompysslade. Vi har precis bytt boende och det är rätt skönt med ombyte. Milla är väldigt förtjust i sina släktingar så hon låter sig både bäras och gå genom att hålla i handen av alla, skönt för våra ryggar 😉 Även om hon nu kryper så vill hon helst gå, det går väl både snabbare och är roligare förståss.

Må så gott, krama om lillkillen från oss!

Lotta, Macke & Milla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: