Prutta med munnen är kul tycker Adrian!

6 07 2006

Adrian sover längre och längre på natten och inatt åt han inte förrän kl 4 på morgonen. Vi hade gått upp och stoppat i nappen vid några tillfällen innan. När klockan sedan var sex så fick han amma istället för att få ersättning, eftersom jag kände att det fanns tillräckligt. Det är inga problem att byta ut ett ersättningsmål mot amning eftersom Adrian har så bra viktuppgång.

Adrians nya grej är att prutta med munnen. Han ligger på filten och pratar och pruttar hela tiden. Idag har det varit riktigt varmt, men han har klarat det bra eftersom han har varit inne större delen av dagen. Han har lekt med både moster Lina, onkel Thomas, Erich och Waltraud.

Igår var Marcus, Lotta och Milla här under dagen. Vi var för oss själva här ute i Gammellandet och spenderade större delen av dagen på en filt under parasollet. Milla vill gå mest hela tiden, så vi fick turas om att anstränga ryggarna. Hon kommer att vara en hel månad äldre när vi ses nästa gång, så då kommer det att ha hänt mycket!

Adrian fick morötter som smakportion efter ersättningen vid 12-tiden och sedan fick han lite havregröt efter amningen vid 15-tiden.

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: