Smakportion palsternacka tredje dagen

29 06 2006

När jag kokade palsternackan idag så fick den koka ännu längre, nästan 30 minuter, så att det förhoppningsvis skulle gå lättare att göra puré av den. Vet inte om jag tyckte det blev så mycket bättre dock, men jag försökte mosa den så mycket som möjligt.

Adrian var lite gnällig innan lunch. Han hade svårt att koppla av och somna. Klockan 11.20 somnade han dock i vagnen på balkongen. Han sov en halvtimme och när han vaknade tyckte jag att det var bäst att han fick ersättning först. Sedan väntade jag en halvtimme innan han fick smakportion med palsternacka, men då hade han nog tyvärr börjat bli lite kinkig för att han var trött. Han hade ju inte sovit lika mycket som han brukar innan lunch.

Han åt några skedar palsternacka, men sen ville han inte ha mer. Jag funderar på om han helt enkelt inte tycker att palsternacka är så gott. Det verkade som att han tyckte att potatis var godare. Jag tror att det får bli potatis imorgon och på lördag igen för att se om så är fallet.

Vi har varit på BVC idag och vår sjuksköterska tyckte att vi även kunde testa gröt. Det kan vara bra som kvällsmål, de förblir mätta längre på gröt. Så vi testar nog att ge en smakportion gröt ikväll. Vi har köpt HIPP ekologisk mild havregröt. Vi har tänkt köpa ekologisk barnmat, grönsaker och frukt i så stor utsträckning som möjligt hädanefter. Det är bra både för Adrian och oss, och givetvis för resten av världen, om man tänker på "the big picture".

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: