Smakportion havregröt

29 06 2006

Ikväll fick Adrian lite havregröt för första gången, såsom vår BVC sjuksköterska hade tipsat oss om. Vi hade redan köpt hem grötpulver, för vi hade snart tänkt testa gröt. Jag tyckte att den var lite för fast i konsistensen när jag hade blandat den, så jag spädde den med lite bröstmjölk, men då blev den nog nästan lite väl lös, så det blev mer som välling än gröt. Adrian åt en del trots det, när han blev kinkig ammade jag honom och sedan fick han ytterligare några skedar gröt.

Vi gav honom gröten vid 18-tiden då han vanligtvis endast ammar. Strax efter 19 bytte vi till pyjamas och sedan fick han 135 ml ersättning eftersom han var lite hungrig och vi vill att han ska vara mätt inför natten. Förhoppningsvis sover han till 01.30 innan han vill ha mat.

Jag pratade med BVC sjuksköterskan idag om nattätandet och hon menade att han troligtvis inte behöver det med tanke på hans fina viktuppgång, men att det är lite tidigt att vänja honom av med det. Jag känner att jag måste skärpa mig lite på nätterna och försöka lugna honom med napp först och funkar inte det så får han amma. Nu får han amma direkt när han börjar gnälla. Det är dock så attans svårt att hålla sig vaken på nätterna, men jag får försöka.

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: