Hälsade på Marie och Douglas i Västerås

14 06 2006

Idag har jag och Adrian varit i Västerås och hälsat på Marie och Douglas i deras nya lägenhet. Vi tog bilen dit. Adrian satt fram med mig med airbagen urkopplad. Vi kan koppla ur den själva vilket är väldigt smidigt.

Det var lite struligt på morgonen och det var nära att det inte blev någon tur till Västerås. Martin hade fått med sig mina nycklar till sitt jobb och givetvis hade han ju även med sina egna, vilket betydde att jag inte hade någon tag till garaget och kunde därför inte få ut bilen. Att låna fam Holmgrens tag hjälper inte eftersom de har bilen på ett annat våningsplan. Martin föreslog att jag skulle ringa fastighetsskötaren så det gjorde jag. Jodå, han kunde hjälpa mig om jag kom ut till garaget på en gång, men ni som har små barn vet ju att då är man inte så snabb alla gånger. Jag ringde till Holmgrens för att kolla om jag kunde lämna Adrian där några minuter, men det var tyvärr inget svar. Så det var bara att stoppa ner Adrian i vagnen och springa ut till garaget. Väl där så var fastighetsskötaren tvungen att vänta medan jag satte fast Adrian i hans babyskydd och stuvade in vagnen i bagaget, eftersom man måste använda tag även för att komma ut ur garaget. Jag skulle köra in bilen till dörren via Gondolgatan, men där var det en lastbil i vägen så jag fick köra runt kvarteret och in till dörren den andra vägen. Så till slut kom vi iväg till Västerås, en aning försenade, men det gick bra. Adrian sov hela vägen dit och hem så det behändigt.

Marie och Douglas har flyttat till en fin tvåa med högt i tak och kakelugnar centralt i Västerås. Skönt med ett rum till när man har en liten som ska sova tupplur på dagarna och lägger sig tidigare på kvällen. Douglas är drygt 10 månader och ska börja på dagis i augusti. Han var lite nyfiken på Adrian, men Adrian brydde sig inte om honom. Några bilder från besöket finns här.

På vägen hem hämtade vi upp Martin vid hans jobb och även Björn Walther vid Solna centrum. Björn var i Kista på kurs några dagar och passade på att komma på besök. Vi köpte sushi till middag och hade trevligt på balkonen. Jättekul att han kom förbi. Vi ska hälsa på dem när vi är uppe i Härnösand i juli. Troligtvis kommer de att ha flyttat in i sitt nya hus då, även om det inte kommer att vara helt klart. Det blir ett stort och fint hus på landet utanför Matfors, som ni kan se om ni kollar här.

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: