Första veckan hemma

18 03 2006

Tiden går undan, nu har första veckan hemma med familjen kommit och gått. Saker och ting börjar stabilisera sig lite. Sakta men säkert lär vi oss hur Adrian fungerar och vad alla hans signaler betyder. Inte helt lätt och det blir mycket exprimenterande med parametrarna mat, sömn, blöjbyte, temperatur osv.

Veckan som gått har vi tagit det väldigt lugnt med några enstaka avbrott för besök och promenader. Adrian har fått en första kontakt med övriga släkten genom  "Farbror Henke". Det är en så länge svårt att avgöra om det gav Adrian några bestående intryck, och av vilken karaktär intrycken i så fall var. Det var väl kanske att rivstarta lite, men de verkade komma ganska bra överens i alla fall. Adrian sov ju mest hela tiden..

Visst ser han avslappnad ut? Adrian alltså..

I övrigt har Adrian ägnat en hel del av sin tid åt styrketräning och börjar nu få allt mer kontroll över den där stora tunga klumpen han har längst upp på kroppen. Han har kommit underfund med att det är ganska underhållande att ligga på magen på mattan som farmor sydde och vända huvudet från sida till sida.

På måndag bär det av till Barnavårdscentralen för första gången. Blir intressant att se hur stort utslag på vågen som dieten och träningen gett? Man kanske skulle köra lite mjölk-diet ett tag. Kör man bara minimjölk i en vecka lär det synas på vågen ganska snabbt! Vad tror ni om det?

Annonser

Åtgärder

Information

One response

27 03 2006
lena o dicken

Hej, alla i Skarpnäck!!!!! Hur mår ni övriga?, att Adrian mår bra syns ju, men kan man få en lägesrapport på övriga medlemmar i familjen. En del börjar ju komma lite till åren. Ni kanske ska träna ihop Adrian och du Martin, så du inte blir stel i leder och så! Ja och mjölkdiet vad vet jag, äldre herrar brukar föredra öl. Det vore nog illa för dig Anna att ha två hängandes vid bröstet dagarna i ända,men jag har hört att det finns tillskott Martin, det kanske är bättre nu när du snart ska börja jobba.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: