Neonatalavdelningen

2 03 2006

Nu har Anna äntligen blivit utskriven från BB och vi har fått flytta ned till Adrian på Neonatalavdelningen. Skönt att få vara tillsammans "på riktigt" hela familjen och att jag slipper springa fram och tillbaka mellan mina sjuklingar.

Anna och Adrian har fått en infektion och blivit satta på antibiotika. Adrian får den intravenöst och vi kommer få stanna kvar på Neonatalavdelningen tills behandlingen är över. Det tar antagligen ytterligare 5 till 7 dagar innan vi får åka hem som en nybildad och frisk familj.

Inget blir riktigt som man tänkt sig. Det känns ändå bra att vi får lite tid på oss att friskna till innan de släpper hem oss. Hade inte velat ha det tvärt om heller. Bli hemkörd och inte tagen på allvar hade varit ännu värre. Nu vet vi i alla fall att det går åt rätt håll. Enligt provsvaren har Adrians infektion nu börjat släppa och han mår bättre och bättre, även om han varit ganska trött under dagen.

Sachsca barnsjukhuset på SöS är alldeles nyinvigt och öppnade portarna i Oktober förra året. Vi har fått ett eget lite rum med toa, dusch, dubbelsäng, tv, telefon, dvd, kyl, micro, bra personal och en bröstpump. Allt som en liten sjuk familj kan behöva. Det finns till och med två datorer i köket med nätkoppling, fast jag har ju laptop och modem.. Så oss går det ingen nöd på. Vi har dessutom släkt och vänner som tänker på oss och som kommer med saker vi saknar. Skönt att ni finns.

Nu ser jag en liten fot som börjar sprattla, dags för matning.

Annonser

Åtgärder

Information

3 responses

4 03 2006
Mormor o morfar

Hej Anna, Martin o Adrian!
Först ett grattis till Adrian på namnsdagen! Ni finns hela tiden i våra tankar. Sköt om ER.
Kram från oss båda

5 03 2006
Anna (Solrosen)

Nämen Anna – GRATTIS till er söta lilla Adrian!! 🙂
Stora kramar från mig och Filip!

5 03 2006
Marie

Hej Adrian, Anna & Martin!!

Vilken snuttig fot du har Adrian, och vad underbart att du mår bättre! Jag ser så fram emot att få träffa dig, och så har du en polare i Västerås som knappt kan vänta på att du ska växa i kapp så ni kan leka.
Anna och Martin, vad bra att vi kan följa er på detta sätt så länge, sköt om er och ge sonen en riktigt stor puss från mig,
Kramar!!!
Marie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: